Kroměříž: Město opraví střechu domu s pečovatelskou službou

15.04.2022 21:17 | Tisková zpráva

Kroměřížská radnice nechá opravit střechu na domě s pečovatelskou službou v Nitranské ulici. Opravu mají na starost Kroměřížské technické služby a město za ni zaplatí 1,92 milionu korun.

Kroměříž: Město opraví střechu domu s pečovatelskou službou
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Oprava obou částí domu s čísly popisnými 4091 a 4092 zahrnuje výměnu 1600 metrů čtverečních střešní krytiny za krytinu novou a rovněž výměnu klempířských prvků a okapového systému,“ upřesnil starosta Jaroslav Němec.

S opravou začnou pracovníci technických služeb 1. května a práce by měly být hotové nejpozději do konce letošního července. Stávající střešní krytinu nahradí materiál FATRAFOL 810, firma vymění klempířské prvky, střešní část hromosvodu a některé součásti střechy, jako jsou například střešní vpusti, odvětrávací komínky a podobně.

V domě s pečovatelskou službou č. p. 4091 a 4092 v Nitranské ulici žijí obyvatelé, kteří využívají vzhledem ke svému zdravotnímu stavu pomoc pracovníků Pečovatelské služby Kroměříž, jež tu má sídlo. Byty jsou ve vlastnictví města a spravují je Kroměřížské technické služby. Kromě pečovatelské služby jsou v domě i další subjekty a poskytovatelé různých služeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

16:14 Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

Znojemské Centrum odborného sociálního poradenství (dále COSP) se přestěhovalo do bývalého Hotelu Zn…