Kroměříž: Radnice vymění sedačky a zábradlí na hlavní tribuně fotbalového stadionu

15.04.2022 6:32 | Tisková zpráva

Dělníci začnou v těchto dnech instalovat nové sedačky a zábradlí na hlavní tribuně městského fotbalového stadionu v Obvodové ulici.

Kroměříž: Radnice vymění sedačky a zábradlí na hlavní tribuně fotbalového stadionu
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Stávající sedačky už mají něco za sebou, nevypadají pěkně a jejich výměna byla nutná. Totéž platí o zábradlí. Chceme aby, diváci měli při sledování zápasů komfort a v neposlední řadě také usilujeme o to, aby stadion vypadal hezky,“ poznamenal místostarosta Karel Holík. 

Anketa

Jste pro zbudování základny NATO na českém území?

3%
96%
hlasovalo: 84651 lidí

Instalováno bude 430 červených a 430 bílých plastových sedaček, které splňují požadavky pro tribunové systémy Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) i Mezinárodní federace fotbalových asociací (FIFA). „Sedačka je upravena tak, aby byla snadno čistitelná a nezadržovala vlhkost a kapaliny,“ doplnil vedoucí radničního odboru investic Libor Pecháček. Sedačky i nové zábradlí budou na tribunu instalovány nejpozději do poloviny května.

Nejedná se jedinou aktivitu vedoucí ke zvelebení fotbalového stadionu. Město chce také opravit vstupní budovu fotbalového stadionu v Obvodové ulici. Radní uložili odboru regionálního rozvoje zpracování studie, která by měla být hotová nejpozději 30. září letošního roku.

Město budovy v areálu fotbalového stadionu koupilo v roce 2015 za sedm milionů korun. Stadion se tak zařadil pod příspěvkovou organizaci Sportovní zařízení města Kroměříže, která se stará také o zimní stadion, sportovní halu v Kotojedské ulici, plavecký bazén i o koupaliště Bajda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sokolov: Strážníci a policisté chystají společnou preventivní akci, zaměřenou na správné parkování

19:06 Sokolov: Strážníci a policisté chystají společnou preventivní akci, zaměřenou na správné parkování

Špatně zaparkovaná auta. Problém, který strážníci i policisté musí v Sokolově řešit čím dál tím čast…