Kroměříž: V divadelním sále Domu kultury se chystá oprava vzduchotechniky

21.02.2021 12:50

Divadelní sál Domu kultury v Kroměříži, ve kterém se konají koncerty a divadelní představení, čeká oprava vzduchotechniky. „Snahou vedení Domu kultury je pro návštěvníky připravovat nejen zajímavý program, ale také vytvořit prostředí a podmínky, v nichž by se cítili dobře a rádi se sem vraceli,“ uvedla místostarostka Daniela Hebnarová.

Kroměříž: V divadelním sále Domu kultury se chystá oprava vzduchotechniky
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Cílem projektu je upravit a doplnit stávající rozvody a tím zajistit kvalitnější distribuci vzduchu do sálu, a to s ohledem na zimní i letní provoz. Úpravy se týkají také řídicího systému vzduchotechniky.

„Po rekonstrukci bude možné díky modernímu zařízení lépe a jednodušeji regulovat teplotu v sále. Jde nám především o diváky, kteří si užijí komfortnějšího prostředí,“ doplnil ředitel Domu kultury v Kroměříži Pavel Sedláček.

Projektová dokumentace je už hotová. Podle ní by oprava měla stát 655 tisíc korun bez DPH. Dům kultury použije k financování vlastní prostředky, konkrétně z fondu investic. Výběrové řízení, které podle platné směrnice provede město Kroměříž, by se mělo uskutečnit v nejbližších týdnech. Samotná realizace opravy pak proběhne v režii vedení Domu kultury.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…