Krytý areál plaveckého bazénu v Olomouci uzavírají už o tomto víkendu opravy

16.06.2017 20:30

Z důvodu rekonstrukce vnitřních prostor krytého areálu olomouckého plaveckého stadionu bude počínaje tímto víkendem, tedy od soboty 17. června do 24. září krytý bazén včetně sauny zcela uzavřen. V provozu bude pro veřejnost pouze letní areál a to denně od 9.00 do 20.00 hodin.

Krytý areál plaveckého bazénu v Olomouci uzavírají už o tomto víkendu opravy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstí v Olomouci

Krytou část plaveckého bazénu čekají v průběhu letošní letní sezóny velké změny. Za téměř 10 milionů korun projde postupnou rekonstrukcí v průběhu léta pánská i dámská část šaten, hlavní vstup i vzduchotechnika v zázemí bazénu. Na podzim se k těmto velkým investicím přidá i výstavba nové toboganové věže.

Opravy uvnitř areálu jsou záměrně směřovány na letní období, kdy je návštěvníkům k dispozici venkovní část plaveckého bazénu. „Naším cílem je provést veškeré plánované vnitřní úpravy tak, aby byl krytý bazén v září 2017 pro veřejnost a sportovní aktivity opět plně zprovozněn,“ uvedla za provozovatele Malgorzata Rapa-Katbeh, ředitelka OLTERM&TD Olomouc, a.s.

O případných změnách souvisejících s rekonstrukcí bude provozovatel včas informovat prostřednictvím svých webových stránek http://www.olterm.cz/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ekofond jako základ nadstandardní péče o zeleň ve městě

16:14 Jihlava: Ekofond jako základ nadstandardní péče o zeleň ve městě

Ekofond je peněžní fond města Jihlavy, jež se zabývá distribucí finančních prostředků k provozu sprá…