Liberec: Oprava mostu u Starých Pekáren si vyžádá výluku tramvaje do června

02.04.2021 18:05

Dnes začíná oprava havarijního stavu mostu u Starých Pekáren v Hanychovské ulici (propustek Janovodolského potoka).

Liberec: Oprava mostu u Starých Pekáren si vyžádá výluku tramvaje do června
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Provoz bude v místě křižovatky Hanychovská x Ještědská řízen kyvadlově jedním jízdním pruhem. Křižíkova ulice bude zjednosměrněna - povolený směr z Hanychovské ulice. Odbočení do a z Kralické ulice nebude možný.

Stavební práce si vyžádají výluku na TRAMVAJOVÉ trati linky č. 2 a 3 v úseku Viadukt – Dolní a Horní Hanychov. Tramvaj bude nahrazena autobusy s označením X2 a X3. Linky pojedou podle výlukového jízdního řádu. Přestupní stanice mezi náhradní autobusovou dopravou do Dolního a Horního Hanychova a tramvajovou dopravou do Lidových sadů bude zastávka Viadukt v ulici Hanychovská.

Obnovení tramvajového i oboustranného provozu se předpokládá od 19. června 2021, zastávka Staré Pekárny bude v obou směrech posunuta o cca 100 metrů ve směru do centra.

Informace o nasazení nízkopodlažních vozidel po dobu výluky podá provozní dispečink DPMJL na tel: 485 344 192. Práce na opravě mostu jsou rozdělené na dvě etapy a potrvají do října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…