Liberec: V sedmi lokalitách dojde k opravě havarijních chodníků a schodišť

25.07.2014 21:33

Bezmála 2,6 milionu Kč bez DPH investuje město do chodníků a schodišť, které jsou v havarijním stavu. Odbor správy veřejného majetku při pravidelných kontrolách stavu komunikací odhalil závažné problémy hned v sedmi lokalitách.

Liberec: V sedmi lokalitách dojde k opravě havarijních chodníků a schodišť
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Nezbytné opravy, k nimž dojde během srpna až listopadu, schválili na svém 13. zasedání liberečtí radní. „Jsme si vědomi toho, že všechny vytipované chodníky a schodiště je třeba opravit co nejdříve, aby nedošlo k újmě na zdraví či majetku. V některých lokalitách by navíc případná prodleva mohla vyústit až v  uzavírku, což by byla další komplikace,“ uvedla primátorka Martina Rosenbergová s tím, že téměř polovinu zmiňovaných finančních prostředků si vyžádá oprava 9 schodišť na Kunratické.

Opravy zajistí Technické služby města Liberce, a.s., které mají s realizací podobných akcí bohaté zkušenosti. Společnost navíc městu předložila cenovou nabídku 2.564.923 Kč, která je o 140.104 Kč nižší než náklady vyplynuvší z projektové dokumentace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…