Litoměřice: Bonus zdarma pro návštěvníky Zahrady Čech

14.09.2020 11:07

V letošním roce se koná již 44. ročník podzimního veletrhu Zahrada Čech, který patří mezi největší výstavy svého druhu. Je zaměřen na zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody. Koná se až do 19. září tradičně na litoměřickém výstavišti, kam se každým rokem sjíždějí lidé ze všech koutů České republiky. Město Litoměřice nově přichází s mimořádným turistickým balíčkem.

Litoměřice: Bonus zdarma pro návštěvníky Zahrady Čech
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Návštěvníci vyhledají na výstavišti stánek informačního centra, kde obdrží pokyny a volnou vstupenku dle výběru na vyhlídkovou věž Kalich nebo do expozice Důl Richard v proměnách času,“ uvedla vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu Městského úřadu v Litoměřicích Eva Břeňová. Kyvadlová doprava organizovaná společností Zahrada Čech pak zdarma přepraví zájemce o prohlídku z výstaviště do centra města a zpět.

Anketa

Považujete Miloše Zemana za lháře?

21%
79%
hlasovalo: 16087 lidí

Neobvyklá věž ve tvaru kalicha sloužila hlavně ke společenským setkáním, ale také jako vyhlídka. Měla připomínat zdejší vinařskou tradici a stala se symbolem města. Z věže je krásný výhled na město, hrad Hazmburk a horu Říp. V Litoměřicích je nejnavštěvovanějším turistickým cílem. Expozice o dolu Richard se nachází v historickém podzemí radnice a mapuje historii a současnost vápencového dolu, nacházejícího se v těsné blízkosti města Litoměřice na vrchu Bídnice, který je z bezpečnostních důvodů veřejnosti nepřístupný.

„Bonusem, představujícím bezplatný vstup na dva zajímavé turistické cíle v centru města dle vlastního výběru, poskytnutým k zakoupené vstupence na výstaviště, reagujeme na loňské marketingové šetření agentury CzechTourism. Vyplynulo z něj totiž, že 77 procent návštěvníků Zahrady Čech, kteří do Litoměřic přijeli z jiných regionů České republiky, nepodniklo žádné jiné aktivity ve městě kromě návštěvy samotné výstavy,“ vysvětlila Eva Břeňová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…