Litoměřice: Podpořte dětské oddělení litoměřické nemocnice

11.11.2019 12:14

Již čtvrtý ročník dobročinné akce pro litoměřickou nemocnici se uskuteční tuto sobotu 16. listopadu. Jde o vaření tradiční maďarské kapustnice a guláše, které na vlastní náklady pouze s pomocí sponzorů a přátel připraví a za dobrovolný příspěvek nabídne všem příchozím hlavní iniciátor celé akce Jozef Pásztor. Veškerý výtěžek, stejně jako ve všech předchozích ročnících, následně věnuje dětskému oddělení litoměřické nemocnice.

Litoměřice: Podpořte dětské oddělení litoměřické nemocnice
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Akce, která se pomalu stává tradicí, se opět uskuteční v Krušovické pivnici v Litoměřicích a kromě výborného jídla nebude chybět ani zábava, o kterou se opět postará skupina Hazard. “V loňském roce jsme k polévce nově uvařili i guláš, který se snědl během první půlhodiny. Proto se na něj můžete těšit i letos. Uděláme ho rozhodně více,“ slibuje Jozef Pásztor, který v loňském roce za polévku a guláš vybral rekordních 26.000 korun. Ty byly dětským oddělením následně využity jako příspěvek k nákupu odsávaček.

Radost ze vzájemné spolupráce s panem Pásztorem vyjádřil i Radek Lončák, předseda představenstva Nemocnice Litoměřice, a.s.: „Od začátku spolupráce s panem Pásztorem se nám každoročně daří výtěžek navyšovat. Nyní je laťka již hodně vysoko, ale já přesto věřím, že ji překonáme. Všichni, kteří chtějí přispět dobré věci, jsou srdečně zváni.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…