Litoměřice: Rozmarýn otevírá kroužky, dopravní hřiště zatím zůstává zavřeno

14.05.2021 16:43

Postupné rozvolňování vládních opatření souvisejících s onemocněním COVID-19 probíhá také v Domě dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích (DDM). V tomto týdnu zahájil DDM především sportovní kroužky, při kterých se může ve vnějších prostorech setkávat až třicet dětí.

Litoměřice: Rozmarýn otevírá kroužky, dopravní hřiště zatím zůstává zavřeno
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Uvnitř se prozatím v počtu 3 +1 (tři žáci, jeden učitel) koná například „Angličtina“, „Kytary“ či „Keramika“. Děti, které dle návodu doposud modelovaly doma, nyní přijdou své keramické výrobky glazovat. „V příštím týdnu zahájíme Mažoretky, Badminton, Hravé cvičení pro nejmenší, Zumbu, Míčovky a Sportovky. Setkat se budou moci také fotbalisté, děti z atletiky i gymnastky. V technickém klubu pokračuje kroužek programování,“ informovala ředitelka DDM Zuzana Bendová.

DDM naváže na online dopravní výuku žáků 4. tříd základních škol, přičemž proběhne také praktická výuka ve venkovních prostorech dětského dopravního hřiště. „Řešíme také dotazy veřejnosti k otevření dětského dopravního hřiště v odpoledních hodinách. To bohužel prozatím není možné, a to s ohledem na vládní nařízení. Otevřeme jej bez prodlení v okamžiku, kdy to bude povoleno,“ doplnila ředitelka Zuzana Bendová.

Nabídku workshopů, soutěží, her a rozšíření zájmové činnosti připravuje Rozmarýn na konec května, a to s ohledem na epidemickou situaci. V červnu pak proběhne nábor do kroužků na školní rok 2021/2022. Více informací ZDE.

Hlavní budova DDM v Plešivecké ulici je pro veřejnost otevřena vždy v pondělí od 11 do 17 hodin, v úterý od 8 do 13 hodin, ve středu mezi 11:00 a 16:30 a ve čtvrtek od 11 do 17 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…