Litoměřice: Voda z vrtů zaplní bazény a poskytne závlahu zeleni

25.04.2019 20:21

Hloubení celkem šesti vrtů probíhalo v uplynulých dnech v Litoměřicích. Pět z nich se nachází na koupališti, šestý pak v ulici Mezibraní.

Litoměřice: Voda z vrtů zaplní bazény a poskytne závlahu zeleni
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Vrty na koupališti o průměru 20 centimetrů dosahují hloubky 25 metrů. Voda z nich již brzy zaplní bazény a zároveň poslouží jako závlaha pro trávník. Dvojnásobně hluboký, tedy padesátimetrový vrt, se od včerejška nachází v ulici Mezibraní, kde poskytne dostatek vody nové zeleni. V konečné fázi, po dokončení všech prací, budou vrty pod poklopem, zarovnané se zemí.

Otevření koupaliště je letos plánováno na 8. května, s ohledem na aktuální počasí. V průběhu května budou v provozu pouze dva bazény s přihřívanou vodou a sportoviště. Jednotkové vstupné zůstane stejné jako v minulém roce. Mění se pouze cena permanentek, a to u dospělých na 1200 korun za rok a u dětí, studujících a důchodců na 600 korun za rok. Kompletní ceník najdete ZDE.

Novinkou je upravený bazén vedle brouzdaliště, kde došlo k odstranění velké klouzačky, rozdělení bazénu na dvě poloviny a instalaci menší dvojité klouzačky v dětské části.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…