Litvínov: Děti nakreslily osamělým seniorům přání

27.12.2020 16:14

Litvínovské sociální služby První krok Litvínov – Janov se nechaly inspirovat a zveřejnily výzvu k vytvoření přání a dopisů pro seniory v pobytových zařízeních. Zareagovaly v podstatě všechny školy a školky na Litvínovsku, aby se děti mohly podílet na rozdávání radosti v této těžké době.

Litvínov: Děti nakreslily osamělým seniorům přání
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Zákazy kontaktů dopadají nejvíce právě na klienty v pobytových zařízeních - návštěvy v nich byly po dlouhou dobu zakázané, v tuto chvíli jsou velmi omezené a ne všichni mohou splnit pravidla tak, aby mohli zajít na návštěvu. Obavy, že se klienti nebudou moci vidět se svými blízkými v období blížících se Vánoc, na ně dopadají o to více.

Díky výzvě pracovnice Prvního kroku shromáždily celkem 710 přání vyrobených dětmi. Přání byla krásná, velmi nápaditá, milá, kreativní a dojemná.

„Předali jsme je do Domova sociálních služeb Litvínov – Janov, Domova sociálních služeb Meziboří, KPL s.r.o., Penzionů s pečovatelskou službou v Meziboří, Penzionu pro seniory v Louce. Odezva byla úžasná,“ těší vedoucí odboru sociálních věcí a školství Veroniku Knoblochovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…