Litvínov: V srpnu přestanou jezdit tramvaje

26.07.2011 16:42

V Litvínově bude od 1. srpna zahájena výluka rychlodráhy v úseku Litvínov, Citadela - Litvínov, nádraží. Ukončena bude 12. srpna ve 22.20 hodin.

Litvínov: V srpnu přestanou jezdit tramvaje

Tramvaj v Litvínově bude po dobu výluky jezdit pouze po trase Litvínov, nádraží - Most. Ve zbývajícím úseku tramvaje nahradí autobusy. Náhradní autobusový provoz bude veden z Litvínova, nádraží, pozor, do Valdštejnské ulice, kde staví ve stanici nám. Míru, dále odbočí do ulice Ruská a pokračuje ke Krušnohorské poliklinice, kde je zastávka náhradní dopravy, Žižkovou ulicí jede dále do stanic Technické služby, Zimní stadion, odtud ulicí S. K. Neumana a ulicí Podkrušnohorskou do stanice Litvínov, Citadela (zastávka linky č. 13 směr Loučná). Nástup cestujících směr Most bude ve stanici rychlodráhy. Zpět pojede po stejné trase. Přestup cestujících bude v Litvínově, nádraží. Autobusy budou odjíždět ze stanoviště linek č. 6, 14, 15 a 27. Vozidla budou označena číslem linky 1, 3 nebo 4 a cedulí Náhradní autobusová doprava.

V průběhu výluky bude v rámci údržby a plánovaných prací opravena tramvajová trať v oblouku Smetanovy ulice. Při ní bude vyměněno 410 metrů kolejnic včetně pražců a podloží. V prostoru křižovatky budou původní panely nahrazeny živičnou vrstvou,  sjízdnou i pro automobilový provoz.

Další zprávy z Litvínova čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mulitvinov.cz

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Schránka v podstavci sochy Lenina ukrývala zakládací listinu i noviny

7:17 Česká Lípa: Schránka v podstavci sochy Lenina ukrývala zakládací listinu i noviny

Téměř třicet sedm let ležela pod kamenným podstavcem sochy V.I. Lenina, která stála v prostranství p…