Mariánské Lázně nově také pivní

05.01.2019 21:10

Pivní lázně Spa Beerland nabízejí originální lázeňskou proceduru, která je založena na použití výhradně přírodních surovin, materiálů a staročeských léčitelských postupů.

Mariánské Lázně nově také pivní
Foto: muml.cz
Popisek: Mariánské Lázně

Pivní lázeň probíhá v ručně vyrobených, tisíci litrových, vířivých kádích z Dubu Královského „Royal Oak“ a je založena na koupeli v přírodních extraktech, z kterých se vaří české pivo Krušovice®– vybrané odrůdy chmele, pivovarské kvasnice a slad.

Po koupeli následuje odpočinek na lůžku z pravé pšeničné slámy, která podpoří vstřebání veškerých vitamínů a extraktů z předcházející koupele. Během odpočinku si budete moci vychutnat čerstvý domácí pivní chléb. U odpočinkového lůžka Vám bude dělat společnost plápolající krb. Po dobu procedury (1 hodina) budete mít celé pivní lázně k dispozici exkluzivně pouze pro sebe a budete moci vypít neomezené množství světlého a tmavého piva Krušovice®. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.