Mělník: Ve městě proběhne velká burza práce

13.04.2019 16:29

Krajská hospodářská komora Střední Čechy zve k návštěvě Burzy práce v Mělníku, která se koná ve středu 24. dubna od 10 do 16 hodin. Místo konání Masarykův kulturní dům (U Sadu 323, Mělník).

Mělník: Ve městě proběhne velká burza práce
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Radnice v Mělníku

Na akci nabídnou firmy z okresů Mělník, Kladno a Praha - východ pracovní nabídky v oborech technických, v sociálních službách, v chemickém průmyslu, logistice, autodopravě, administrativě, obchodě, zemědělství a v dalších oborech.

Uplatnění mohou najít zájemci o práci s výučním listem, středoškolským vzděláním a také vysokoškoláci. Akce je příležitostí pro budoucí absolventy škol již nyní vyhledat vhodného zaměstnavatele, popřípadě získat praxi v zajímavé firmě. Příležitost najít práci mají také handicapované osoby a i maminky vracející se do zaměstnání po rodičovské dovolené. Poradenství pro nezaměstnané a popřípadě pro zájemce o změnu profese zajišťuje Úřad práce Mělník, přičemž je možné získat také informace o nabídce rekvalifikací apod.

Vítáni jsou nejen všichni zájemci o práci z řad nezaměstnaných, absolventi škol, ale i všichni ti, kteří se chtějí dozvědět o nabídkách firem a nabízených pracovních místech, která jsou v současné době aktuální na trhu práce ve Středočeském kraji.

Zájemci z řad zaměstnavatelů, kteří by chtěli na akci prezentovat svou nabídku, jsou vítáni. K prezentaci svých studijních oborů jsou přizvány i střední školy z regionu.
Přihlášení na sizlingova@komora.cz, tel. 702 020 489
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…