Město Litoměřice má nový „Sociální automobil“

03.03.2018 20:02

Ve čtvrtek byl Městskému úřadu v Litoměřicích slavnostně předán „Sociální automobil“. Využíván bude hlavně pro účely sociálních služeb. Klíčky od vozu značky Dacia převzala Renáta Jurková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví městského úřadu.

Město Litoměřice má nový „Sociální automobil“
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Tento automobil není na úřadě první. Starší „Sociální automobil“ je po šesti letech vyměněn za nový. „Reklamní auto, jak mu říkáme, máme okamžitě k dispozici pro nečekané a někdy i nepředvídatelné výjezdy. Slouží pro sociální práci,“ sdělila Renáta Jurková.

V rámci zlepšování sociálních služeb byla na konci loňského roku nově otevřena bezbariérová kancelář. Dále úřad v únoru spustil Tichou linku pomáhající neslyšícím v komunikaci při vyřizování úředních záležitostí.

Projekt „Sociální automobil“ zorganizovala reklamní agentura Kompakt. Automobil byl zakoupen díky podnikatelům z Litoměřic a okolí, kteří si pronajali reklamní plochy na karoserii vozu.


Vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renáta Jurková, zástupce agentury Kompakt Bohuslav Knorke a tajemník Milan Čigáš u nového "Sociálního automobilu".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…