Město Litoměřice ocení své „Srdcaře“

30.10.2018 15:14

Město Litoměřice zanedlouho bude znát své „Srdcaře“. Nominovaní podnikatelé převezmou ocenění za jejich nezištné aktivity a úsilí vyvinuté ve prospěch města a jeho obyvatel. Slavnostní vyhlášení a poděkování se uskuteční v úterý 6. listopadu od 18 hodin v kongresovém sálu Hradu Litoměřice v rámci Setkání podnikatelů s představiteli města.

Město Litoměřice ocení své „Srdcaře“
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Během večera bude představen koncept možnosti spolupráce mezi podnikateli a školami, plán využití městského pivovaru a tržnice, mezinárodní projekty k energetice INNOVATE a SCORE, zajímavosti z dopravního průzkumu. Dále přítomné seznámíme s možnostmi zapojení podnikatelů do projektů města jako například do oslav 800 let Litoměřic,“ popsala program setkání Veronika Šturalová, koordinátorka kampaně „Srdcař Litoměřic“ organizované městem ve spolupráci s první patronkou Dianou Cepníkovou.

O „Srdcařích“ rozhodovali obyvatelé města. Od května do konce června nominovali podnikatele za jejich nezištné počiny a pomoc druhým lidem či organizacím. Od srpna do 15. října pak probíhalo hlasování na webových stránkách města Litoměřice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…