Mladá Boleslav: Akci Septemberfest přálo krásné počasí i velký zájem lidí

10.09.2018 10:01

Krásné počasí a velký zájem návštěvníků všech generací provázel osmý ročník pivní slavnosti Septemberfest, který se konal v sobotu 8. září na Krásné louce.

Mladá Boleslav: Akci Septemberfest přálo krásné počasí i velký zájem lidí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Akce pořádaná Kulturou města Mladá Boleslav tradičně nabídla velký výběr druhů piv i dalších forem občerstvení, odpolední i večerní hudební program na velkém pódiu i již populární pivní soutěže.

Mezi několika tisíci návštěvníků nechyběli ani náměstkové primátora Jiří Buška a Daniel Marek. V době od 14 do 22 hodin se postupně návštěvníkům slavnosti představily kapely Luboš Odháněl a W.I.X., Hlahol, Kabát revival MB, De Bill Heads a Dr. Fernet & the Brancas (Germany). Zvláště dvě poslední zmíněné kapely už patřičně rozehřáté publikum přiváděly do varu.

Na Krásné louce ale nechyběly ani různé atrakce pro děti Moderátorem celé akce byl Luboš Dvořák, který také uváděl jednotlivé pivní soutěže - k těm nejoblíbenějším patří hod pivním sudem a soutěž o největší pivní břich, v níž největší pivaři přesahují v objemu břicha 140 centimetrů. 

Své publikum si nacházel i již známý asijský kuchař u jednoho ze stánků, který předváděl české písně na kytaru. O pořádek se starala kromě organizátorů i městská policie a pracovníci společnosti Compag i v průběhu akce uklízeli odpadky a vyměňovaly naplněné pytle.

Septemberfest, na který je vstup zdarma, patří k nejnavštěvovanějším akcím v Mladé Boleslavi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…