Mladá Boleslav: Další drážní domek v Čejetičkách je zabezpečen

10.06.2021 13:07

Další nevyužívaný drážní objekt u železniční trati v Čejetičkách je zabezpečen proti vnikání nepřizpůsobivých osob. Domek obývaly osoby bez domova, které jej obsadily bez souhlasu vlastníka.

Mladá Boleslav: Další drážní domek v Čejetičkách je zabezpečen
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Došlo zde již k několika požárům a prakticky neustále docházelo ke konfliktům mezi obyvateli příměstské části Čejetičky a těmito nezvanými nájemníky.

Anketa

Je správné, že Facebook smazal stránku poslance Lubomíra Volného?

11%
84%
hlasovalo: 16174 lidí

Odbor bezpečnosti a prevence kriminality magistrátu proto jednal s vlastníkem objektu, aby objekt lépe zabezpečil. Díky tomu se během úterý 8. června podařilo objekt osadit kovovými mřížemi a zabránit tak vnikání cizích osob.

Jednalo se již o třetí objekt uvedeného vlastníka, jehož zabezpečení se podařilo odborem bezpečnosti a prevence kriminality s vlastníkem zajistit.

"Tím však aktivita odboru bezpečnosti a prevence kriminality v této příměstské části města Mladá Boleslav zdaleka nekončí. Spíše naopak. Zabezpečení objektů je pouze jedno z prvních opatření, která v součinnosti s městskou a státní policií zde budou realizována. V neposlední řadě je třeba zmínit, že probíhají další jednání s ČD za účelem demolice dřevěné kůlny, která se nachází v bezprostřední blízkosti zabezpečeného objektu a železničních kolejí, uvedl vedoucí odboru Vladislav Král.
I nadále v této příměstské části budou probíhat zvýšené kontroly ze strany městské a státní policie. Jak zdůraznil Vladislav Král, obě dvě složky i přes personální podstav ve svých řadách vykonávají výbornou práci na úseku zvýšení pocitu bezpečnosti nejen v této příměstské části města Mladá Boleslav. Za to jim patří velký dík. Cílem je zvýšit pocit bezpečí nejen obyvatel příměstské části Čejetičky, ale také návštěvníků této městské části.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…