Mladá Boleslav: Hřiště u 5. ZŠ po rekonstrukci bude sloužit škole i veřejnosti

22.11.2015 8:34

Rada města schválila ve čtvrtek záměr vložit do majetku Městské společnosti sportovní a rekreační areály pozemky, které jsou pod novou sportovní halou u 5. ZŠ včetně pozemků sousedního venkovního hřiště. Město plánuje v případě, že to bude schváleno v rozpočtu na rok 2016, v příštím roce kompletní rekonstrukci a dovybavení tohoto hřiště. Kvůli úspoře DPH by to právě měla zajistit Městská společnost sportovní a rekreační areály. Informoval o tom náměstek primátora Jiří Bouška.

Mladá Boleslav: Hřiště u 5. ZŠ po rekonstrukci bude sloužit škole i veřejnosti
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Náměstek Bouška také upřesnil, že po dokončení rekonstrukce hřiště jej bude moci využívat škola v dopoledních hodinách a zároveň odpoledne a o víkendech i veřejnost.

Městská společnost, která bude investorem rekonstrukce, bude následně také zajišťovat provoz hřiště a dohled nad pořádkem. Cílem podle vedení města je zúročit naplno investované miliony korun do opravy hřiště, aby jej mohli poté využívat všichni a aby se zde zároveň zabránilo shlukování problémových osob. 

V případě, že se tato forma využití hřišť osvědčí, bude ji město zvažovat po dohodě s řediteli škol i na jiných školních sportovištích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.