Mladá Boleslav: Město organizuje doučovací kempy pro školáky

17.06.2021 12:59

Mladá Boleslav ve spolupráci se Službou a školení MB pořádá o prázdninách takzvaný doučovací kemp. Zaměřený bude na dovednosti z českého jazyka a matematiky, dopoledne bude probíhat neformální výuka zkušenými pedagogy v prostorách zahrady Klementinka.

Mladá Boleslav: Město organizuje doučovací kempy pro školáky
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Odpoledne bude pro děti připravena řada zábavných akcí, kvízů, procházek či sportovních aktivit. Kempy jsou určeny pro žáky 5. až 8. tříd základní školy a zatím jsou v plánu dva turnusy, od 16. do 20. srpna a od 23. do 27. srpna, v případě zájmu je možné přidat další termíny. Náklady na vzdělávání plně hradí město.

"Jsme si dobře vědomi, že distanční výuka, která děti provázela většinu uplynulého školného roku, zvýšila rozdíly v kvalitě výuky mezi jednotlivými žáky. Všichni neměli stejné technické možnosti ani podporu ze strany rodičů, proto jsme přišli s nápadem nabídnout jim vzdělávací příměstský tábor," vysvětlil náměstek primátora Daniel Marek.

Dodal také, že náklady na vzdělávací část i stravu (dvě svačiny, oběd a pitný režim) jsou plně hrazeny z rozpočtu města. Účastníci tak zaplatí 500 korun, které budou určeny například na vstupné do minizooo a podobné volnočasové aktivity, které jsou pro děti připraveny.

Registrace na letní tábor je možná už nyní na e-mailu sladkova@sskolemb.cz. Stačí poslat jméno a příjmení dítěte, platné telefonní číslo a e-mail. Po registraci dostanete další informace o průběhu a programu tábora.

Další informace ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.