Mladá Boleslav: Město plánuje opravu altánku v areálu Klementinky

06.09.2017 10:37

V komunitní zahradě Klementinka, kterou město na jaře letošního roku kompletně zrevitalizovalo, zůstává chátrající altán. Ten je, stejně jako pozemky pod ním, zatím v majetku Středočeského kraje. Vedení města však pracuje na dohodě s krajem, v jejímž rámci by měl být altán i pozemky bezúplatně převedeny na město.

Mladá Boleslav: Město plánuje opravu altánku v areálu Klementinky
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Jedná se o necelých 1500 metrů, pozemky jsou částečně naše a částečně krajské. Se Středočeským krajem jsme předjednali, aby se pozemky dostaly do našeho vlastnictví a mohli jsme tak altánek nechat opravit a tím dokončit komplexní revitalizaci," uvedl první náměstek primátora Jiří Bouška.

Komunitní zahrada Klementinka funguje jako mezigenerační centrum, scházejí se zde především senioři, ale areál je otevřen komukoliv. V září zde pokračují pravidelné akce, například cvičení taichi, a chystají se i další nové aktivity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Proběhne jarní deratizace

13:37 Vsetín: Proběhne jarní deratizace

Ve dnech 20. května, 27. května a 3. června bude specializovaná firma provádět pravidelnou deratizac…