Mladá Boleslav: Nová školka na Michalovicích je prakticky hotová, práce se přesunuly dovnitř

11.04.2019 8:36

Novostavba mateřské školy v příměstské části Michalovice spěje do finále. Aktuálně se v nové školce pracuje především uvnitř, čeká ji ještě vybavení nábytkem a dalším zařízením, na řadu přijdou také terénní úpravy zahrady.

Mladá Boleslav: Nová školka na Michalovicích je prakticky hotová, práce se přesunuly dovnitř
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

V každém případě ale bude školka na nový školní rok připravena, takže v září přivítá první žáčky. "Jsem moc rád, že se nám povedlo díky stavbě nové školky rozšířit počet míst, které můžeme předškolním dětem nabídnout. Navíc nám to umožní do budoucna realizovat naši vizi snížení počtu dětí ve třídách," uvedl náměstek primátora Daniel Marek, který si školku přišel prohlédnout.

Nová školka disponuje čtyřmi třídami a je schopná pojmout až sto dětí, stane se detašovaným pracovištěm mateřské školy Čtyřlístek. Na její stavbu město využije dotaci EU, stejně tak jako to má v plánu se stavbou další nové školky, který vyroste v areálu MŠ Pampeliška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…