Mladá Boleslav: Ode dneška začne fungovat autokino

06.05.2020 14:05

Ve středu 6. května mají lidé v Mladé Boleslavi poprvé možnost navštívit autokino, tedy filmovou projekci, kterou budou sledovat ze svých automobilů.

Mladá Boleslav: Ode dneška začne fungovat autokino
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Kino je umístěno na zadním parkovišti nákupního centra Olympia a jako první zde lidé mohou ve středu vidět pohádku Zakleté pírko (od 18 hodin) nebo Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw od 21 hodin. „S ohledem na současnou situaci a především bezpečnost obyvatel našeho města jsme se rozhodli přijít s další kulturní nabídkou, která však nikoho neohrozí. Cítíme, že i v této těžké době lidem sdílená kultura citelně chybí, proto se ji snažíme zprostředkovat všemi přijatelnými způsoby, ať ž jde o online koncerty v Domě kultury, nebo právě autokino," uvedl náměstek primátora Daniel Marek.

Autokino bude otevřeno vždy 30 minut před začátkem promítání. Po skončení filmu musí návštěvníci neprodleně opustit areál. I přes plochu parkoviště větší než 5000m2 je kapacita omezena na 50 míst, a to jak z důvodů hygienických nařízení, tak kbůli možnosti omezeného výhledu na některých parkovacích stáních.

Podmínkou sledování je také mít autorádio (FM), přes které naladíte zvuk. Před příjezdem si ověřte, že umíte vaše autorádio manuálně naladit. Před promítáním pak naladíte frekvenci, kterou uvidíte na obrazovce.
Vstupné je 250 korun za auto (bez ohledu na počet osob uvnitř) a je nutné si vstupenky v elektronické podobě zakoupit předem, na místě je není možné koupit. Vstupenky koupíte na tomto ZDE.

Program:

Středa 6. 5.
18.00 – Zakleté pírko
21.00 – Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Čtvrtek 7. 5.
18.00 - Jumanji – Další level
21.00 – Ženy v běhu

Pátek 8. 5.
18.00 – Zakleté pírko
21.00 – Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Sobota 9. 5.
18.00 - Jumanji – Další level
21.00 – Ženy v běhu

Další podrobnosti naleznete na webu ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…