Mladá Boleslav: Rally Bohemia 2017 přilákala do centra tisíce diváků

02.07.2017 11:33

Úderem sobotní 14. hodiny odstartoval v sobotu 1. července na Staroměstském náměstí 44. ročník Bohemia Rally, který do centra Mladé Boleslavi opět přilákal tisíce diváků. Svátek motoristických fanoušků si nenechal ujít ani primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati, který několik vozů také osobně odstartoval. Atraktivní novinkou letošního ročníku byla rychlostní zkouška Městská, která vedla ulicemi Starého města, a těšila se velké pozornosti nejen místních obyvatel.

Mladá Boleslav: Rally Bohemia 2017 přilákala do centra tisíce diváků
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Po páté (a sobotní poslední ) rychlostní zkoušce je v čele jedna z favorizovaných posádek, Jan Kopecký a Pavel Dresler. Domácí tým Škoda Motorsportu se Škodou Fabií R5 vyhrál první den soutěže tři rychlostní zkoušky z pěti, a má tak dobře našlápnuto k obhajobě čtyři předchozích vítězství v řadě. Závod komplikovalo především nevyzpytatelné počasí, na které si jezdci stěžovali, chvílemi se totiž museli potýkat s prudkými dešťovými přeháňkami.

Po třech letech se na trať letos vrátil také Roman Kresta, který se spolujezdcem Petrem Starým vyhrál čtvrtou rychlostní zkoušku.

Závodníci se v neděli opět objeví v ulicích Mladé Boleslavi, kde se v 16 hodin uskuteční slavnostní vyhlášení výsledků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…