Mladá Boleslav: Řízením městského divadla byla pověřena Janeta Benešová

14.08.2015 15:31

Rada města Mladá Boleslav ve čtvrtek 13. srpna pověřila vedením a řízením příspěvkové organizace Městské divadlo Mladá Boleslav Mgr. Janetu Benešovou.

Mladá Boleslav: Řízením městského divadla byla pověřena Janeta Benešová
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 Stávající ředitel František Skřípek odchází po 21 letech z funkce na vlastní žádost do důchodu. Janeta Benešová je pověřena řízením divadla na dobu určitou, a to od 1. 9. 2015 do doby jmenování nového ředitele/ky divadla do funkce na základě výběrového řízení. Informoval o tom náměstek primátora Daniel Marek s tím, že rada o pověření Benešové rozhodla jednomyslně.

„Šlo především o zachování kontinuity v chodu divadla, které je ve velmi dobré kondici a nemáme zájem zde provádět žádné razantní změny. Na výběru paní Benešové jsme se po řadě konzultací a schůzek dohodli s celým vedením divadla. Zároveň ale bude na jaře 2016 vyhlášeno výběrové řízení na nového ředitele divadla s tím, že by měl do funkce nastoupit k 1. 8. 2016. Podle nás je toto nakonec nejlepší varianta, jak po odchodu ředitele Skřípka zachovat stávající kvalitu i kondici divadla,“ řekl náměstek Daniel Marek.  

Janeta Benešová v minulosti mimo jiné vedla divadlo v Děčíně.

Rozhovor s oběma protagonisty najdete v zářijovém vydání Boleslavanu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…