Mladá Boleslav: Svatováclavská jízda historických vozidel bude i letos 28. září

28.08.2018 19:30

Již v tradičním termínu v den státního svátku 28. září se bude i letos konat Svatováclavská jízda, kterou pořádá město Mladá Boleslav ve spolupráci s Klubem historických vozidel MB. Zájemci by měli poslat přihlášku nejpozději do 3. září.

Mladá Boleslav: Svatováclavská jízda historických vozidel bude i letos 28. září
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Součástí akce bude i letos demonstračně-propagační jízda historických vozidel po desetikilometrové trase ulicemi Mladé Boleslavi. Před touto jízdou budou vozidla soustředěna na parkovišti na Komenského náměstí v centru města, kde si je budou moci návštěvníci oslav prohlédnout. Po demonstrační jízdě městem Mladá Boleslav budou vozidla vystavena na městském fotbalovém stadionu, kde bude probíhat doprovodný kulturní program, jak pro dospělé tak i pro děti. Zároveň se bude letos v době akce konat na městském stadionu také opět velká přehlídka dechových souborů.

Zájemci by měli poslat přihlášku nejpozději do 3. září. Podrobnosti a další časové údaje pak budou přihlášeným poslány s potvrzením přihlášky do 17. 9. 2018. Přednost bude dána vozidlům do roku výroby 1980. Ostatní posádky s mladšími vozidly se také mohou přijet podívat, mohou se zúčastnit výstavy vozidel i demonstrační jízdy, ale nebudou jim poskytnuty výhody jako těm, kterým byla potvrzena přihláška.

Kontakt pro zájemce o účast v letošní svatováclavské jízdě a pro zasílání přihlášek:
Václav Zbudil, Šámalova 1157, 293 01 Mladá Boleslav, telefon 721 714 194, e-mail ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…