Mladá Boleslav: Úprava Dukelské ulice vstupuje do další etapy

03.07.2017 7:32

Od 3. do 23. července, tedy v době celozávodní dovolené Škoda Auto, bude pokračovat úprava Dukelské ulice další etapou. Nejprve zde pracovali plynaři, vzápětí po nich v těchto dnech dokončuje práce na prvním úseku firma Vodovody a kanalizace.

Mladá Boleslav: Úprava Dukelské ulice vstupuje do další etapy
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

VaK s rekonstrukcí postupuje ve směru od křižovatky se Štefánikovou ulicí směrem k ulici Jilemnického. Po dobu celozávodní dovolené bude křižovatka Dukelské a Štefánikovy opět úplně uzavřena, a navíc z této strany nebude umožněn ani příjezd a výjezd z parkovacího domu, ten bude přístupný jen ze Severovýchodní tangenty.

Úpravy zde poté chystá také město, které především zrekonstruuje křižovatku obou zmíněných ulic, ale upraví také chodníky a zeleň.

Etapa, která by měla začít 24. července, počítá už s tím, že Dukelská bude uzavřena od křižovatky se Štefánikovou (křižovatka samotná však už bude v provozu) až po křižovatku s ulicí Jilemnického. Příjezd a výjezd z parkovacího domu bude v této etapě umožněn od Laurinovy ulice.

Tato poslední část, během níž bude v celém úseku pokračovat rekonstrukce kanalizace a vodovodního potrubí, potrvá až do 30. listopadu letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…