Mladá Boleslav: Vedení města s výstavbou na Štěpánce nesouhlasí

24.02.2018 6:34

Na jednání zastupitelstva proběhla diskuze s obyvateli města na téma výstavby bytového komplexu v areálu bývalého hotelu a restaurace Koliba na Štěpánce, kterou zde chce zrealizovat soukromý investor.

Mladá Boleslav: Vedení města s výstavbou na Štěpánce nesouhlasí
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Primátor občany ubezpečil, že vedení města a všichni zastupitelé napříč politickým spektrem rozhodně svůj názor nezměnili a s výstavbou na Štěpánce v žádném případě nesouhlasí, jak ostatně dali najevo už přijetím usnesení na jednání v dubnu 2017, a v rámci zákonných mezí proti ní budou i nadále bojovat.

Vzhledem k tomu, že byl mladoboleslavský magistrát obviněn z podjatosti a o záměru investora tak bude rozhodovat stavební úřad v Mělníku, musí nyní město počkat na verdikt státní správy.

Nicméně vedení města i nadále věří, že úředníci v Mělníku dojdou ke stejnému názoru jako ti boleslavští, a rozhodnou, že jde o území sídelní zeleně, kde výstavba bytového komplexu není možná. Muselo by tak dojít ke změně územního plánu, který však schvaluje zastupitelstvo, a současní zastupitelé jsou jednoznačně proti, jak vyjádřili svým hlasováním už v dubnu minulého roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…