Mladá Boleslav: Výstavba další etapy cyklostezky omezí dopravu na náměstí Republiky

11.05.2022 18:55 | Tisková zpráva

V souvislosti s komplikacemi technického rázu, které se vyskytly při realizaci výstavby cyklostezky Českobratrské náměstí - OC Olympia, je nutné posunutí následujících etap a dopravních opatření v okolí.

Mladá Boleslav: Výstavba další etapy cyklostezky omezí dopravu na náměstí Republiky
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

První etapa měla původně trvat od 4. do 8. května, nyní je ovšem prodloužena až do 15. května. Druhá etapa začne o týden později, než bylo v původním plánu, a potrvá tedy od 16. května do 26. června.

Uzavírky se týkají náměstí Republiky u č.p. 1079 a zahrnují rovněž uzavření chodníků a parkovacích stání po pravé straně třídy. T. G. Masaryka směrem k Jičínské ulici (výjezd z centra) a dále úplnou uzavírku chodníků, parkovacích stání a v obou směrech jednoho jízdního pruhu na křižovatce ulic Na Celně a ul. Jičínská.

Třída TGM, Jičínská a ulice Na Celně zůstávají obousměrně průjezdné s omezením rychlosti. Obslužná komunikace od domu č.p. 1062 na náměstí Republiky bude dočasně zobousměrněna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…