Mladá Boleslav: Žáci 6. ZŠ pomohli vysadit 15 stromů na kraji parku Štěpánka

21.12.2020 18:55

Skupina žáků z 9.A na 6. ZŠ ve spolupráci s pracovníky Compagu vysadili 15 třešní v obnovovaném sadu na kraji parku Štěpánka.Tuto akci pořádá tradičně v rámci akce Den stromů ZO ČSOP Klenice. Žáci sázení provedli v rámci sportovního odpoledne.

Mladá Boleslav: Žáci 6. ZŠ pomohli vysadit 15 stromů na kraji parku Štěpánka
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"V letošním zvláštním roce jsme poprvé po 16 letech nemohli uskutečnit naši tradiční soutěž pořádanou ke Dni stromů, kterou organizujeme pro žáky a studenty základních škol a gymnázií. Od roku 2004, kdy jsme s výsadbou začali, žáci boleslavských škol vysadili v Mladé Boleslavi 161 stromů. Letos jsme měli město obohatit o dalších 15 třešní. Stále jsme čekali, až se školy znovu otevřou a v této tradici budeme smět pokračovat. Nakonec se to podařilo, domluvili jsme se s devátou sportovní třídou 6.ZŠ, která stromy vysadila v rámci sportovního odpoledne. Soutěž jsme bohužel museli zrušit, ale o stromy park nepřišel," řekla předsedkyně ZO ČSOP Milada Vrbová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Parkoviště u centra Katka se rozšíří

7:37 Opava: Parkoviště u centra Katka se rozšíří

I když při loňském zjišťovacím řízení obyvatelé sídliště Kateřinky stavbu parkovacího domu či věže v…