Mladoboleslavské slavnosti vína se uskuteční opět 28. listopadu

21.11.2015 9:32

Společnost Kultura města Mladá Boleslav připravila již čtvrté Slavnosti vína – tentokráte v sobotu 28. listopadu od 14 do 22 hodin v Domě kultury.

Mladoboleslavské slavnosti vína se uskuteční opět 28. listopadu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lahve vína, ilustrační foto

Slavnosti přivítají opět skvělá vinařství, např. Bartoníkovi, Žůrek, Lahofer, Konečný, Stanislav Mádl, Sedlák, Piálek & Jager, Bzenec, vína z partnerského města Pezinok, ale i dovozce kvalitních italských vín Ottimi Vini a další. Všichni pozvaní vinaři přijedou osobně a tak je zaručena kvalitní úroveň prezentace při degustaci vín.

Další novinky jsou připraveny ve formě rozšířené nabídky občerstvení. Celým programem bude provázet cimbálová muzika Notečka. Vstupné se neplatí. Jediné, co milovník vína bude potřebovat k degustaci, je originální sklenka Mladoboleslavských slavností vína, která se bude prodávat v den akce za 80 Kč. I nadále budou ochutnávky vín probíhat oproti zakoupeným kupónům.

  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.