Moravská Třebová: Investice do objektů školských zařízení

01.08.2016 16:00

Rekonstrukce, výměny rozvodů a technických zařízení - to jsou činnosti, které pravidelně o prázdninách vykonávají stavební a jiné firmy ve školských budovách v majetku města Moravská Třebová.

Moravská Třebová: Investice do objektů školských zařízení
Foto: wikipedia
Popisek: Moravská Třebová, náměstí s radnicí

Do poloviny srpna by zde měla být hotova nová střecha na dvou pavilonech ZŠ Palackého, na obou střechách by tento týden mělo být dokončeno položení krytiny.

Původní rozpočtovaná částka je závislá na objemu prací a činí 2.148.914,02 Kč vč. DPH.

Žáci téže školy mohou doufat, že v termínu s nejzazším rámcem 31. 8. stihne dodavatel výměnu rozvodů vody a ÚT. Havárie byla odhalena v dubnu, kdy v kanále praskla voda z vodovodu, a oprava by měla přijít na 616.802,34 Kč vč. DPH.

Rekonstrukce toalet v MŠ Tyršova (350.522 Kč vč. DPH), výměna radiátorů v ZŠ Kostelní nám. (143.691,53 Kč vč. DPH), předláždění dvora a oprava kanálu v ZŠ ul. ČSA (435.179 Kč vč. DPH), rekonstrukce elektroinstalace MŠ Boršov - 1. etapa (1. patro, vč. datových rozvodů) - za 524.775 Kč vč. DPH – to vše by se mělo zrealizovat do 19. srpna.

V MŠ Jiráskova v srpnu proběhne výměna 88 ks padajících zářivek za 119.809 Kč, v MŠ Sušice výměna oken a vchodových dveří (141.301 Kč vč. DPH). Naproti tomu už v polovině prázdnin je hotova plynofikace a nové ústřední topení v MŠ Piaristická, spodní budova (Zvoneček) - odstraněno zde bylo původní topení akumulačními kamny (vysoké platby za jističe), instalováno je komplet nové ústřední topení na plynový kotel, dotažen plyn z horní budovy (částka plynofikace 352.715 Kč vč. DPH).

Žádný zájemce nevzešel z VŘ na opravu schodišťových podstupnic v ZŠ Kostelní náměstí, bude proto provedeno během září o víkendech, bez vlivu na provoz školy - firma bude vybrána ve spolupráci s ředitelkou školy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…