Most: Město se postavilo proti ubytovně v Albrechtické ulici

27.02.2023 9:15 | Tisková zpráva

Mostecký magistrát dal negativní stanovisko ke změně užívání stavby původního zdravotního střediska v Albrechtické ulici č.p. 1075. Důvodem je výstavba dvou bytových jednotek, které svým charakterem připomínají spíše ubytovací zařízení.

Most: Město se postavilo proti ubytovně v Albrechtické ulici
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Místní obyvatelé mají strach, že se z tohoto zařízení stane ubytovna pro sociálně slabé. Bojí se, že kumulace těchto lidí s sebou přinese do sídliště i další problémy. K tomu však podle vedení města nedojde.

"Nechceme riskovat, aby nám z původního zdravotního střediska vyrostla ubytovna pro nepřizpůsobivé nebo nějaké další problematické zařízení. V příštím týdnu se pokusíme spojit s vlastníkem objektu a zjistit aktuální stav," zdůrazňuje primátor města Mostu Marek Hrvol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…