Náchod: Certifikovali jsme nové regionální výrobky

27.10.2019 14:52

Výrobci musí splnit řadu kritérií. Především je to původ surovin tvořících výrobek, velký podíl ruční práce, originalitu a výroba šetrná k životnímu prostředí.

Náchod: Certifikovali jsme nové regionální výrobky
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Ke dvanácti regionálním výrobkům Kladského pomezí přibyla užitková a dekorační keramika od Bohuslavy Winterové z Hronova a bylinné sirupy Martiny Hlouškové z Červeného Kostelce.

Ředitelka Markéta Venclová představila možnosti spolupráce v podobě tiskové i elektronické propagace a zajištění označení regionálního produktu v podobě samolepek, známek, visaček a plachet.

Po oficiální části došlo také k setkání již stávajících certifikovaných výrobců. V nezávazném hovoru si účastníci předávali zkušenosti a pochlubili se novinkami.

Regionální produkty Kladského pomezí zakoupíte nejčastěji v informačních centrech, ale také v dárkových obchodech. Více o nich naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…