Náchod: Fanoušci parkouru se mohou těšit na nové tréninkové hřiště

29.02.2020 8:38

I v letošním roce chystá Město Náchod investice do dětských hřišť. Tím zřejmě nejzajímavějším bude nové tréninkové hřiště pro parkour v lokalitě na Roudném.

Náchod: Fanoušci parkouru se mohou těšit na nové tréninkové hřiště
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Radní na svém jednání vybrali jako zhotovitele firmu Hřiště cz, s.r.o., z Brna. Ta na přelomu května a června vybuduje nové parkourové hřiště ve volně přístupném sportovním areálu, kde je již umístěna sestava na workout, posilovací venkovní stroje, kurt na tenis nebo volejbal s umělým povrchem a dětský koutek. Areál využívají sportovci všech věkových kategorií včetně dětí z přilehlých mateřských školek.

„Půjde o první hřiště tohoto druhu v našem regionu. Reagujeme tak na poslední trendy a už dnes víme, že jej budou využívat děti navštěvující kroužky ve Středisku volného času Déčko, z dětského klubu HOPSÁČEK a všichni vyznavači tohoto sportu," uvedl místostarosta Jan Čtvrtečka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…