Náchod: Malé lázně ožily tradičním jarmarkem

13.06.2023 16:28 | Tisková zpráva

V sobotu 10. června se v areálu Malých lázní v Bělovsi uskutečnil tradiční Lázeňský jarmark. Návštěvníky čekala pestrá nabídka rukodělných výrobků od téměř tří desítek lokálních tvůrců, umělců a řemeslníků.

Náchod: Malé lázně ožily tradičním jarmarkem
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Zakoupit bylo možné například hrnčířské výrobky, přírodní kosmetiku, šperky, dřevěné dekorace a hračky či různé bytové doplňky a pomůcky. Nechybělo ani čerstvé pečivo, medové perníčky nebo koření. Děti si mohly užít nejrůznější tvořivé dílničky, kuličkovou dráhu, ukázky řemesel anebo jízdu na koních z Ranče U Jasanu.

Pokud jste červnový jarmark nestihli, nezoufejte a dorazte v sobotu 2. září, kdy se uskuteční další. Zároveň vás zveme na nabitý program Kulturního léta v Malých lázních - připravujeme venkovní koncerty, zajímavé výstavy a akce pro děti. Pokud by vás více lákaly nevšední gastronomické zážitky, můžete si ve zdejším infocentru objednat piknikový koš plný čerstvých dobrot a užít si příjemné chvíle v zahradě Vily Komenský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

19:06 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného javoru v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…