Náchod: Máte správné povolení na reklamní stojan či předzahrádku?

14.05.2022 15:59 | Tisková zpráva

Pro umístění reklamních stojanů a předzahrádek na pozemních komunikacích je nutné mít „Rozhodnutí o povolení zvláštního užívání pozemní komunikace".

Náchod: Máte správné povolení na reklamní stojan či předzahrádku?
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Městský úřad Náchod, odbor dopravy a silničního hospodářství upozorňuje vlastníky reklamních stojanů a předzahrádek umístěných na pozemních komunikacích, že je nutné mít „Rozhodnutí o povolení zvláštního užívání pozemní komunikace". Toto rozhodnutí nelze nahradit souhlasem vlastníka komunikace!

V současné době je v celém Náchodě povoleno přibližně deset reklamních stojanů a sedm předzahrádek, ostatní jsou na pozemních komunikacích umístěny NEOPRÁVNĚNĚ. Vlastníci těchto reklamních stojanů a předzahrádek se tak mohou dopouštět přestupku.

Doporučujeme všem, kteří umísťují na pozemní komunikaci (i chodník a pěší zónu) reklamní zařízení nebo předzahrádku, aby si zkontrolovali platnost svého „Rozhodnutí o zvláštním užívání" a případně podali žádost na Městský úřad Náchod, odbor dopravy a silničního hospodářství, Němcové 2020 (vedle polikliniky), č. dveří 118.

Formuláře jsou k stažení:
Reklamní zařízení ZDE
Předzahrádka ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…