Nejlepší běžecký závod první poloviny roku 2017 opět v Českých Budějovicích

21.02.2018 19:05

Česká Pojišťovna RunTour České Budějovice - vítěz ankety prestižního běžeckého webu Běhej.com opět odstartuje běžeckou sezonu na jihu Čech! Stane se tak v sobotu 14. dubna.

Nejlepší běžecký závod první poloviny roku 2017 opět v Českých Budějovicích
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Start, cíl i rozsáhlé a kvalitní zázemí bude pro běžce připraveno v samém srdci krajské metropole, na náměstí Přemysla Otakara II. Délka tratí zůstává stejná, tedy pět a deset kilometrů. Kromě těchto distancí jsou pro děti připraveny tradiční dětské závody o délce 500 a 1 000 metrů. Registrovat se můžete pomocí webových stránek ZDE.

Trasa závodu zavede běžce na krásná místa Českých Budějovic. Kromě zmíněného náměstí se běžci podívají na soutok řek Vltavy a Malše, poběží kolem českobudějovické hvězdárny, Budvar arény, zavítají do parku Stromovka a přes Dlouhý most se vydají zpět na náměstí Přemysla Otakara II.

„Tato trasa přeje běžcům, co rádi lámou osobní rekordy. Je velmi rovinatá a kdo si chce zaběhnout hned z kraje sezony osobáček, neměl by chybět na startu“, dodává Nikola Mráčková z organizačního týmu Česká Pojišťovna RunTour.

Kromě zvednutí celé rodiny z gauče, kdy si maminka zaběhne Nova Run 5 km, taťka Česká pojišťovna 10 km, děti Rákosníčkův běh, má celý seriál i charitativní rozměr. Z každého startovného putuje 100 Kč na konto Nadace Leontinka. Pomáhá tedy každý běžec.

Starty dětských běhů jsou naplánovány od desíti hodin dopoledne, Nova Run 5 km startuje v pravé poledne a na nejdelší distanci se běžci vydají úderem jedné odpolední.

Buďte u toho s námi, registrujte se ZDE

Má smysl běžet!

O Česká Pojišťovna RunTour:
RunTour je největším a nejoblíbenějším seriálem běžeckých závodů pro rodiny s dětmi. Nechceme být žádnou masovou akcí, naopak. Naším cílem je na závodech zachovat přátelskou a pohodovou atmosféru, aby se naši běžci rádi vraceli. Pro děti máme připravený Rákosníčkův běh dlouhý 500 a 1000 metrů, pro dospělé poté závody na 5 a 10 kilometrů. Rodiny mohou také využít možnost rodinné registrace, při které mají děti startovné zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …