Nejlepší běžecký závod první poloviny roku 2017 opět v Českých Budějovicích

21.02.2018 19:05

Česká Pojišťovna RunTour České Budějovice - vítěz ankety prestižního běžeckého webu Běhej.com opět odstartuje běžeckou sezonu na jihu Čech! Stane se tak v sobotu 14. dubna.

Nejlepší běžecký závod první poloviny roku 2017 opět v Českých Budějovicích
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Start, cíl i rozsáhlé a kvalitní zázemí bude pro běžce připraveno v samém srdci krajské metropole, na náměstí Přemysla Otakara II. Délka tratí zůstává stejná, tedy pět a deset kilometrů. Kromě těchto distancí jsou pro děti připraveny tradiční dětské závody o délce 500 a 1 000 metrů. Registrovat se můžete pomocí webových stránek ZDE.

Trasa závodu zavede běžce na krásná místa Českých Budějovic. Kromě zmíněného náměstí se běžci podívají na soutok řek Vltavy a Malše, poběží kolem českobudějovické hvězdárny, Budvar arény, zavítají do parku Stromovka a přes Dlouhý most se vydají zpět na náměstí Přemysla Otakara II.

„Tato trasa přeje běžcům, co rádi lámou osobní rekordy. Je velmi rovinatá a kdo si chce zaběhnout hned z kraje sezony osobáček, neměl by chybět na startu“, dodává Nikola Mráčková z organizačního týmu Česká Pojišťovna RunTour.

Kromě zvednutí celé rodiny z gauče, kdy si maminka zaběhne Nova Run 5 km, taťka Česká pojišťovna 10 km, děti Rákosníčkův běh, má celý seriál i charitativní rozměr. Z každého startovného putuje 100 Kč na konto Nadace Leontinka. Pomáhá tedy každý běžec.

Starty dětských běhů jsou naplánovány od desíti hodin dopoledne, Nova Run 5 km startuje v pravé poledne a na nejdelší distanci se běžci vydají úderem jedné odpolední.

Buďte u toho s námi, registrujte se ZDE

Má smysl běžet!

O Česká Pojišťovna RunTour:
RunTour je největším a nejoblíbenějším seriálem běžeckých závodů pro rodiny s dětmi. Nechceme být žádnou masovou akcí, naopak. Naším cílem je na závodech zachovat přátelskou a pohodovou atmosféru, aby se naši běžci rádi vraceli. Pro děti máme připravený Rákosníčkův běh dlouhý 500 a 1000 metrů, pro dospělé poté závody na 5 a 10 kilometrů. Rodiny mohou také využít možnost rodinné registrace, při které mají děti startovné zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…