Nový Bor: Koncert filmové hudby rozezní Letní kino

23.06.2021 18:18

Koncert Hudba stříbrného plátna, původně závěrečný koncert 19. ročníku MHF Lípa Musica, se po koronavirové pauze uskuteční ve středu 23. června od 19 hodin v prostorách Letního kina v Horových sadech v Novém Boru.

Nový Bor: Koncert filmové hudby rozezní Letní kino
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Představí se Komorní filharmonie Pardubice pod taktovkou dirigenta, skladatele a klavíristy Jana Kučery. Na návštěvníky čeká večer plný hitů české i světové filmové hudby.

Novoborský večer nabídne mimo jiné hudební setkání s Petrem Hapkou, Petrem Skoumalem, Ondřejem Gregorem Brzobohatým či Johnem Williamsem, ale i autorské aranže z předválečných či muzikálových filmů, které připravil skladatel, klavírista a dirigent Jan Kučera. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na známé melodie z pohádek Pyšná princezna, Anděl Páně či Panna a netvor, nebo prvorepublikových komedií C. a k. polní maršálek či Přednosta stanice. Zazní i hity z populárních muzikálů Starci na chmelu nebo Limonádový Joe či melodie z hollywoodských trháků, jako Harry Potter nebo Piráti z Karibiku.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, doprodej zbývajících dvou desítek vstupenek probíhá online a ve festivalové pokladně v České Lípě.

S ohledem na vícenásobně překládaný termín se koncert uskuteční v Letním kině i v případě lehce nepříznivého počasí. Ke vstupence tak každý dostane podsedák a pláštěnku zdarma. Pro případ horšího počasí se koncert přesune do Městského divadla v Novém Boru.

Organizátoři návštěvníky žádají o respektování aktuálně platných protiepidemických opatření – nošení respirátorů a splnění jedné ze tří podmínek tzv. ONT (očkování, nemoc, test), tedy ukončené očkování, nebo min. 22 dní po 1. dávce; nebo prokázání lhůty 180 dní po prodělané nemoci covid-19; nebo negativní PCR či antigenní test ne starší než 7 dní (PCR) resp. 72 hod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…