Nový Bor: Užijte si společný den a zábavu na Sportovním dnu rodiny

12.05.2022 19:02 | Tisková zpráva

Závod s kočárky, střelba, běh, pohádkový kvíz, ukázky práce malých i velkých hasičů, policie a městské police či taneční vystoupení. Na takový program láká Sportovní den rodiny, který proběhne v neděli 29. května od 10 hodin na cykloareálu v Novém Boru. Akci pro širokou veřejnost pořádá novoborský spolek Black Shadow a mladí hasiči SDH Sloup v Čechách při DDM Smetanka.

Nový Bor: Užijte si společný den a zábavu na Sportovním dnu rodiny
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Účastníci od nejmladších po nejstarší se mohou zapojit do nejrůznějších sportovních aktivit. Soutěžit se bude například ve stolleringu, dynamické chůzi s kočárkem, překážkovém běhu a běhu na různě dlouhých tratích podle věku. Pro úplně nejmenší je připravený závod na odrážedle, rodinné týmy se mohou utkat ve střelbě na terč. Všichni závodníci si odnesou účastnickou medaili, ocenění na stupních vítězů pak čeká na první tři nejlepší v jednotlivých soutěžních kategoriích.

Zájemci si budou moci vyzkoušet práci s hasičským náčiním nebo se naučit taneční kroky. Podívanou slibují také stanoviště hasičů, Policie ČR a Městské policie Nový Bor. Chybět nebude mezi dětmi oblíbené malování na obličej a samozřejmě občerstvení včetně stánku s vaflemi.

Pro účast ve sportovních disciplínách je třeba se předem přihlásit na e-mailové adrese Sportovnirodinnyden@seznam.cz. Registrace účastníků bude probíhat od 9 hodin, v 10 hodin vyrazí na trať první závodníci s kočárky.

Podrobné informace ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…