Nový Jičín: Senioři se učili, jak na chytré telefony

03.04.2022 14:56 | Tisková zpráva

Zástupci Odboru sociálních věcí Města Nový Jičín a spolku Moudrá Sovička přivítali seniory na semináři „Jak na chytrý telefon“.

Nový Jičín: Senioři se učili, jak na chytré telefony
Foto: Nový Jičín
Popisek: Nový Jičín

Na semináři se senioři učili, jak správně a bezpečně telefon používat a seznámili se s užitečnými funkcemi svých telefonů. Mezi nejžádanější témata patřilo například posílání fotografií přes různé aplikace, vyhledávání na internetu, nebo používání map.

Jak uvedla jedna z účastnic kurzu, „ráda bych se naučila posílat fotografie svým dětem a vnoučatům“, zatímco jiný z účastníků řekl, že by si „přál umět pracovat s mapami a naplánovat si tak procházky“.

Účastníky kurzu přišel pozdravit i starosta města Stanislav Kopecký. Popřál všem příjemně strávený čas s lektory a získání mnoha zajímavých poznatků a nových informací.

Poděkování patří nejen seniorům za své nadšení, ale také týmu Moudré sovičky, který trpělivě a ochotně seniorům po celou dobu kurzu pomáhal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…