Olomouc: Dotace na obnovu nemovitých kulturních památek

18.01.2019 16:02

Majitelé nemovitých kulturních památek, které jsou mimo městskou památkovou rezervaci, mají i v roce 2019 možnost získat dotaci. Finanční příspěvek mohou čerpat z programu Ministerstva kultury.

Olomouc: Dotace na obnovu nemovitých kulturních památek
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Magistrát města Olomouce oznamuje na základě výzvy Ministerstva kultury ČR vyhlášení programu „Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností“ pro rok 2019.

Termín vyhlášení:
leden 2019

Termín uzávěrky podání žádosti:
28. 2. 2019

Celková výše kvóty pro obec s rozšířenou působností Olomouc:
1 119 000 Kč

Potřebné informace, konzultační a metodickou pomoc k postupu při zpracování žádosti lze získat na odboru památkové péče Magistrátu města Olomouce v pondělí a středu v 8 – 12, 13 – 17 hod. (Kateřina Vařeková, kancelář č. 1.14, tel. 588 488 131, e-mail ZDE)

Přidělení a použití příspěvku se řídí „Zásadami“ stanovenými Ministerstvem kultury ČR. Nové zásady a formulář žádosti naleznete na internetových stránkách Ministerstva kultury (ZDE).

Cílem programu je zachování a obnova nemovitých kulturních památek, které se nacházejí mimo městské památkové rezervace a zóny, nejsou národními kulturními památkami a nejsou ve vlastnictví státu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…