Olomouc: Stavba tramvajové trati uzavře křižovatku u Billy

09.01.2022 10:44 | Tisková zpráva

Od pondělí 10. ledna bude v rámci výstavby tramvajové trati na Nové Sady uzavřena křižovatka ulic Schweitzerova, Zikova a Jeremiášova pro veškerý provoz mimo vozidel stavby. Tuto důležitou křižovatku uprostřed sídliště totiž čeká celková přestavba. Uzavírka má trvat do 15. května 2022.

Olomouc: Stavba tramvajové trati uzavře křižovatku u Billy
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Při úplné uzavírce křižovatky bude dopravní obsluha ulice Jeremiášova probíhat ulicemi Jeremiášova, Janského a V Křovinách. Dopravní obsluha ulic Werichova a Rožňavská bude vedena od ulice Rooseveltova. Pro chodce zůstanou i v místě stavby zachovány spojovací trasy. Průjezd bude zajištěn i pro majitele garáží ve Schweitzerově ulici směrem k ulici Jižní.

V rámci přechodného dopravního značení byla stanovena objízdná trasa po silnici II/570 (ul. Jižní a Slavonínská), II/435 (ul. Střední Novosadská a Rooseveltova) a silnici I/35 ul. Velkomoravská.

mapa

Městská policie Olomouc bude v prvních několika dnech v této lokalitě na vybraných konkrétních místech provádět zvýšený dohled.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…