Olomouc: Ústřední hřbitov v Neředíně zůstává po vichřici uzavřený

30.10.2017 13:45

Centrální hřbitov v Olomouci – Neředíně zůstává po včerejší vichřici i nadále uzavřený. Kvůli odklízení spadlých stromů a z důvodu zachování bezpečnosti návštěvníků bude hřbitov uzavřen zřejmě celé pondělí 30. října.

Olomouc: Ústřední hřbitov v Neředíně zůstává po vichřici uzavřený
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Správa hřbitovů aktuálně odstraňuje popadané stromy a větvě a kontroluje stav všech stromů v areálu. „Kontrolujeme celý areál hřbitova v Neředíně a musíme odstranit vše, co je nebezpečné. Vítr poškodil celkem devět stromů, které bude třeba pokácet. Naší snahou je otevřít areál ústředního hřbitova co nejdříve, ale s ohledem na rozsah škod lze předpokládat, že se nám to podaří nejdříve zítra,“ uvedl ředitel Hřbitovů města Olomouce Evžen Horáček.

Městské hřbitovy mají ve správě celkem 12 hřbitovů na území města a i na některých z nich se nyní odstraňují a sčítají škody. „Jeden větší poškozený strom evidujeme také na hřbitově na Nové Ulici,“ doplnil ředitel Evžen Horáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.