Opava: Cyklojízda láká na Fidorku a Kofolu

26.08.2018 19:04

Města Opava a Krnov společně se sponzorskými firmami Kofola, a. s., a Mondeléz International, Inc., připravila opět po roce pro všechny cyklistické nadšence cyklojízdu s názvem Do Opavy na Fidorku, do Krnova na Kofolu. Po cyklostezce č. 55 se můžete vydat v sobotu 1. září kdykoliv od 9 o 16 hodin.

Opava: Cyklojízda láká na Fidorku a Kofolu
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Odstartovat můžete buď v Opavě u Městského koupaliště, nebo v Krnově u Petrova rybníka. Na trase bude opět připravena celá řada zajímavých stanovišť s úkoly a hrami nejen pro děti.

Opavskou část zahájí Klub českých velocipedistů z Hrabové, kteří sdružují zájemce o historii jízdních kol a historii cyklistiky, v 9 hodin u koupaliště. S velocipedisty se setkáte také u jejich stanoviště v Městských sadech, kde si různé kolostroje budete moci také vyzkoušet.

Stanoviště:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…