Opava: Vytvořte s námi kalendář na příští rok

04.05.2022 15:47 | Tisková zpráva

Město Opava se rozhodlo do tvorby kalendáře, který vydá ve stolní i nástěnné podobě na příští rok, zapojit širokou veřejnost. Proto vyhlašuje fotografickou soutěž na téma Opava – láska na celý život.

Opava: Vytvořte s námi kalendář na příští rok
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Soutěž není nijak věkově omezena, fotografie by měly zachycovat místa, která jsou autorům snímku milá. Mohou to být historické památky, neotřelé stavby, věže, sochy, příroda, detaily zajímavostí, letecké záběry i panoramata.

Snímky musí splňovat zadané parametry, konkrétní podmínky a další informace jsou zveřejněny níže. Každý autor může do soutěže zaslat maximálně tři fotografie, a to v termínu do 31. 7. 2022. Snímky, které nebudou zaslány v potřebném rozlišení, na správnou mailovou adresu či bez požadovaných informací, nebudou do soutěže zařazeny.

Porotou bude vybráno 54 snímků do stolního a 13 fotografií do nástěnného kalendáře, jedna fotografie může být přitom zařazena jak do stolního, tak i do nástěnného kalendáře. Autoři těchto snímků budou obdarování 1 výtiskem kalendáře, který bude v závěru roku v prodeji v Turistickém informačním centru Opava.

Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…