Ostrava: Oprava Cingrovy ulice začíná, počítejte s objížďkami

17.08.2019 19:23

Ředitelství silnic a dálnic začne na území Ostravy opravovat Cingrovu ulici. Během oprav ve dnech 17. až 26. srpna čekají řidiče objížďky. MHD se oprava nedotkne.

Ostrava: Oprava Cingrovy ulice začíná, počítejte s objížďkami
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Na státní silnici I/56 v úseku Cingrovy ulice zadalo Ředitelství silnic a dálnic opravu firmě Eurovia. Ta bude úsek od haly Tatran po křižovatku s Hornopolní opravovat od 17. do 26. srpna, přičemž ulice bude uzavřena.

Řidiči, kteří přijedou po Místecké od Frýdku-Místku, vjedou na objížďce na silniční rampu u haly Tatran, odkud se dostanou na ulici 28. října směr Poruba, po dosažení křižovatky ul. 28. října s Novinářskou budou navedeni vpravo na Novinářskou a opět vpravo na Varenskou ulici, kdy přijedou na křižovatku Varenská x Českobratrská x Hornopolní, zde odbočí vlevo a přes most u autosalónu Heller se dostanou do původního směru na silnici I/56.

Řidiči jedoucí od Hlučína pojedou u bývalého stadionu Kotase doprava kolem sladovny a opět doprava na Českobratrskou ulici směr centrum, kde se kolem bývalého Bauhausu dostanou do Porážkové ulice a po ní na Švabinského ulici a 28. října u býv. Hortexu. Po ulici 28. října pojedou dále směrem Místecké ulici a na rampě ulice Senovážné se dostanou do svého směru.

Na požadavek obvodu Moravská Ostrava a Přívoz budou na těchto trasách vyloučeny nákladní vozy nad 6 tun. Pro ně začne objízdná trasa už u Rudné ulice (ve směru od F-M), resp. u Mariánskohorské ulice (ve směru od Hlučína).

Provoz MHD nebude uzavírkou zásadně ovlivněn, protože Cingrovou ulicí jezdí jen autobus č. 37, který využije průjezd po Hornopolní ulici kolem nemocnice.

Ostravské komunikace, a.s., po dobu uzavírky upraví řízení některých křižovatek na objízdných trasách. Tam také budou asistovat policisté.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…