Otrokovice: Průvod masek přivede medvěda až na náměstí

05.02.2023 17:02 | Tisková zpráva

Vše, co k masopustu patří, hodování a veselí, ale i zabijačkové speciality a muziku, si mohou v letošním roce naplno užít návštěvníci Otrokovického fašanku. Radnice spojila síly s dobrovolnými hasiči a připravila program, v němž nebude chybět tradiční průvod masek ani zábava na náměstí.

Otrokovice: Průvod masek přivede medvěda až na náměstí
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Na novinku mezi městskými akcemi se lidé mohou těšit v sobotu 18. února.

Anketa

Jak zatím hodnotíte kroky zvoleného prezidenta Petra Pavla?

3%
95%
hlasovalo: 30582 lidí

„Fašank v Otrokovicích není úplnou novinkou. Každoročně se o tradiční masopustní veselí starali dobrovolní hasiči. Mají krásné masky a nás napadlo, jaká je škoda, že je vidí vlastně jen obyvatelé domů, kudy jejich průvod chodí. Ve spolupráci s Otrokovickou BESEDOU jsme hasiče oslovili s nabídkou spolupráce a celou událost tak zařadili na seznam městských akcí. Ruku k dílu přidal také Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice, který se připojí do průvodu s dětmi v maskách. Věřím, že si i tuto akci lidé oblíbí a v tomto formátu se lehce zařadí mezi ostatní tradiční oblíbené události, které město pro občany v průběhu celého roku chystá,“ popsala vznik akce starostka města Otrokovice Hana Večerková.

Průvod bude vycházet v 9 hodin od hasičárny SDH Otrokovice a půjde po své tradiční trase centrem města, zejména tam, kde je zástavba rodinných domů. Příchod průvodu na náměstí se očekává přibližně v 10:45 hodin.

„Tam bude již od 10 hodin probíhat kulturní program. Jako první v pořadí vystoupí kapela Tady a teď. V 11 hodin potěší přítomné svým vystoupením děti z Mateřské školy Otrokovice a žáci z Ateliéru Zebra Zlín. Od 13 do 15 hodin pak bude hrát kapela Ripteto. Lidé nepřijdou ani o tradiční zabijačkové speciality, na kterých si mohou pochutnat na místě nebo si je vzít domů,“ doplnila dramaturgyně Otrokovické Besedy Alena Velecká.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…