Otrokovice: Rekonstrukce sportovní haly postupuje podle plánu

09.02.2018 20:32

Každou první středu v měsíci se mimo pravidelné týdenní kontrolní dny mohou scházet představitelé a zastupitelé města na staveništi Městské sportovní haly Otrokovice.

Otrokovice: Rekonstrukce sportovní haly postupuje podle plánu
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Zástupce zhotovitele a hlavní stavbyvedoucí informují vedení otrokovické radnice o aktuální situaci na stavbě a postupu prací. Ve středu 7. února se uskutečnil další kontrolní den. Práce na rekonstrukci sportovní haly začaly koncem dubna letošního roku.

„V současné době ve sportovní hale vysychá podlaha a přibližně jeden měsíc zde musíme větrat a temperovat, abychom podlahu zbavili zbytkové vlhkosti. Pokládku PVC (finálních nášlapných vrstev) předpokládáme v druhé polovině března,“ informoval stavbyvedoucí dodavatelské firmy pan František Bernard. K průběhu dalších stavebních prací se vyjádřil Erik Štábl z odboru rozvoje města: „V nové přístavbě haly se realizují nové podlahy, současně byla dokončena příprava pro instalaci profesionálních kuželkářských drah, jsou kompletně dokončeny omítky a jednotlivé rozvody. V prostorách sportovní haly se nyní dokončují ochranné a akustické obklady stěn a části stropu. Byly dokončeny prostory skladu a plánovaného doskočiště.“

Podle aktuálních informací by mělo předání stavby proběhnout v plánovaném termínu na sklonku března a dubna. V měsíci dubnu se předpokládá dokončování venkovních terénních úprav a odstraňování případných vad vznesených se strany investora.

Další kontrolní den, kde se budou moci zastupitelé seznámit s dalšími postupy prací, se uskuteční 7. března 2018.

Dokončení stavby se předpokládá na přelomu března a dubna roku 2018.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…